joi, 6 noiembrie 2008

Monica neaga zvonurile conform carora ar divorta de Iri

Moni a infirmat zvonurile aparute recent in presa conform carora mariajul ei cu miliardarul Irinel Columbeanu ar fi pe sfarsite. "E adevarat ca in weekend am fost fiecare separat in alt club, dar casnicia noastra nu este pe duca", a declarat sotia lui Irinel Columbeanu.











Vineri seara, sotia lui Irinel a fost surprinsa de paparazzi plecand de la ziua lui Maximus Prigoana pentru a se distra cu niste prietene in clubul Gaia.





In acelasi mod, Iri si-a petrecut seara de sambata alaturi de niste amici intr-un alt club de fite, Bamboo. Cu toate ca, in ultima perioada, cei doi soti au iesit in cluburi mai mult separat decat impreuna, Monica dezminte zvonurile unui posibil divort.






"Nu vad nimic grav in faptul ca am iesit vineri in club cu fetele. Asta nu inseamna ca avem probleme in casnicie. Iri a mers si el sambata cu niste parteneri de afaceri in Bamboo, iar eu i-am asteptat acasa cu masa", a declarat sotia miliardarului pentru Click. Monica a stat toata seara in bucatarie si a gatit pentru invitati rata la cuptor si crema de legume. "Nu se poate spune ca-mi neglijez indatoririle de mama. Nu plec niciodata la distractie fara sa culc fetita. Mama ramane sa o vegheze pe Irina cand doarme", a spus Moni





Sursa: PresaOnline

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online