joi, 6 noiembrie 2008

Invazie americană la MTV-ul european


Beyoncé şi Pink, printre artiştii americani nominalizaţi la cea de-a 15-a ediţie a galei European Music Awards.

Cea de-a 15-a ediţie a Premiilor MTV Europe îşi va desemna câştigătorii în această seară, la Liverpool, în Marea Britanie, unde vor fi prezente nume de marcă ale showbizului internaţional. Cel mai important eveniment muzical din Europa este însă dominat, la această ediţie, de artiş- tii americani, preferaţi de publicul european în detrimentul celor locali. Fie că vor urca pe scenă pentru a-şi ridica premiile, fie că vor susţine momente live, la Echo Arena din Livepool, o sală cu o capacitate de 11.000 de locuri, vor fi prezenţi unii dintre cei mai în vogă artişti americani: Beyoncé (foto), Pink, Kid Rock, Kanye West sau The Killers. Chiar dacă nu vor participa la show, mai multe staruri „made in USA“, de la Britney Spears şi Alicia Keys, la Linkin Park şi Metallica, îşi fac simţită prezenţa la eveniment fie numai şi prin numeroasele nominalizări la diverse categorii. Gazda show-ului va fi tot o cântăreaţă americană, Katy Perry, cunoscută pentru hitul „I Kissed a Girl“, în timp ce de pe covorul roşu va transmite în direct celebrul blogger Perez Hilton, „spaima“ starurilor din toată lumea.

Trupa Morandi a pierdut cursa

Europa este reprezentată la această ediţie în special de cântăreţi britanici, iar cei care au adunat cele mai multe nominalizări, câte trei fiecare, sunt Coldplay, Leona Lewis şi Duffy. Chiar dacă a avut un an agitat pe plan personal, Amy Winehouse se bucură totuşi de recunoaştere profesională şi se află în cursa pentru „artistul anului“. La această ediţie a galei MTV a fost inaugurată o nouă categorie, „Europe’s Favourite“. Deşi s-a aflat printre nominalizaţi, alături de artişti de pe tot continentul, trupa Morandi (câştigătoarea Best Romanian Act 2008) nu a adunat destule voturi pentru a ajunge printre finalişti, preferaţii telespectatorilor europeni fiind Dima Bilan, câştigătorul Eurovision 2008 (Rusia), Finley (Italia), Leona Lewis (Marea Britanie), Shiri Maimon (Israel şi Emre Aydin (Turcia). Evenimentul va fi transmis în direct la MTV România, astăzi, de la ora 22.00 şi va fi redifuzat în weekendul special din 8-9 noiembrie, intitulat „MTV EMA 2008 Winners Weekend“.

ÎN ROMÂNIA

Măruţă alături de VJ Oana

Din studioul MTV România, cele mai bune momente ale galei Europe Music Awards 2008 vor fi comentate de VJ Oana şi Cătălin Măruţă. Gala ce va avea loc la Liverpool va fi difuzată în direct joi, pe 6 noiembrie, de la ora 22.00, informează postul de televiziune. VJ Ela corespondentul MTV România în Anglia, şi Morandi se află deja de patru zile la Liverpool. Cei doi componenţi ai trupei au petrecut două zile la cumpărături pentru a-şi achiziţiona ţinuta pentru gală: în timp ce Randi a ales un look punk chic, Marius Moga s-a orientat către un stil casual.

> Trupa Morandi a fost desemnată Best Romanian Act în cadrul MTV Europe Music Awards.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online