joi, 6 noiembrie 2008

Mantea, afaceri în parcare cu sânii la vedere

Vedeta Antenei 1 l-a înnebunit cu decolteul său pe agentul comercial al unei firme care distribuie apă plată











Mândră de implanturile sale de silicon, Andreea Mantea nu renunţă niciodată la ţinutele sexy, foarte decoltate. Ea a fost surprinsă de fotoreporterii Click! semnând un contract în plină stradă, cu decolteul la înaintare, fapt care l-a scos din minţi pe agentul comercial.












Colega lui Mircea Radu dă semne că nu-i place să piardă timpul. Ocupată până peste cap cu filmările pentru emisiunea “Din dragoste”, Andreea Mantea profită din plin de zilele libere pentru a-şi rezolva problemele casnice.





Fostul iepuraş Playboy este o adevărată femeie de casă, care nu s-a sfiit să recunoască faptul că-i place să gătească. Spre deosebire de o gospodină obişnuită, Mantea nu iese niciodată din casă fără să-şi expună aproape ostentativ bustul voluptuos, obţinut la cabinetul medicului estetician.





Îmbrăcată într-o cămaşă descheiată la primii nasturi şi cu o vestă pe deasupra, vedeta a fost surprinsă de fotoreporterii Click! într-o parcare, în timp ce semna un contract cu un agent al unei firme care distribuie apă plată.





În cele câteva minute petrecute împreună, agentul s-a arătat mai degrabă preocupat de decolteul vedetei, decât de banii pe care urma să-i încaseze. După ce a semnat contractul, Mantea a plecat în trombă spre Piaţa Vitan, de unde a ieşit aproape cocoşată de cele câteva sacoşe.





Andreea i-a dat unei cerşetoare sucul ei!





Şi vedetele sunt “victime” ale cerşetorilor. Andreea Mantea face parte din categoria VIP-urilor care nu se arată impresionate uşor de rugăminţile insistente ale oamenilor străzii. Totuşi, vedeta Antenei 1 s-a lăsat, în cele din urmă, înduplecată, şi i-a dăruit ceva fetiţei care a abordat-o la semafor.





Nu a fost vorba nici de o monedă, nici de o bancnotă, ci, surpriză, de cutia sa cu suc din care, probabil, se săturase să mai bea! Degeaba a insistat sărmana fată, în aşteptarea unui bănuţ, căci fostul iepuraş Playboy n-a deschis portofelul.












Sursa: Click

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online