joi, 6 noiembrie 2008

Sotul i-a indesat telecomanda in gat




Este păţania unei femei de 57 de ani din Tuluceşti-Galaţi, care a ajuns în spital după ce soţul ei, furios că ea privea la serialul preferat, i-a îndesat telecomanda în gât, apoi i-a spart-o de cap.

Săftica Drosu are 57 de ani şi, în fiecare zi, după ce termină treburile în gospodărie, îi place să privească un serial turcesc, difuzat de un post de televiziune.

Bărbatul era băut şi furios

Marţi seara, la ora 21.30, s-a postat, după obicei, în faţa televizorului. Nu a apucat să vadă sfârşitul episodului, că soţul ei, Chiriţă, şi-a adus brusc aminte că, în cursul aceleiaşi zile, femeia nu-l lăsase să se uite la televizor, întrerupând curentul.

“Era băut şi s-a enervat că mă uitam la film, dar şi pentru că eu scosesem în ziua aia siguranţele de la tabloul electric. M-a apucat de cap şi mi-a îndesat telecomanda până în gât, iar apoi mi-a spart-o de cap. A continuat să mă lovească cu pumnii. Abia am scăpat”, povesteşte Săftica Drosu. Femeia a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Galaţi cu salvarea.

“Victima a fost agresată, după spusele ei, de soţ, cu o telecomandă”, ne-a declarat doctorul Dumitru Işfan, director medical al Spitalului de Urgenţă Galaţi. Săftica este hotărâtă acum să se despartă de bărbatul care nu-i respectă micile tabieturi.

Niciun comentariu:

Bancuri Cu Alinuta Bancuri Cu Americani Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Despre Armata Bancuri Comuniste Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Celebritati Bancuri Cu Chuck Norris Bancuri Cu Nebuni Bancuri Cu Negri Bancuri Cu Prostii Bancuri Cu Soferi Bancuri Cu Unguri Bancuri Cu Betivi Bancuri Cu Blonde Bancuri Cu Bula Bancuri Cu Canibali Bancuri Cu Chelneri Bancuri Cu Ciobani Culmi Bancuri Cu Doctori Bancuri Cu Elevi Bancuri Despre Internet Bancuri Cu Moldoveni Bancuri Cu Mosnegi Bancuri Cu Politisti Bancuri Cu Popi Bancuri Despre Scoala Bancuri Cu Scotieni Bancuri Cu Sport Bancuri Cu Studenti Bancuri CU Tigani Glume Si Perle Bancuri Cu Academicieni Bancuri Cu Actori Bancuri Cu Adam Bancuri Cu Albanezi Bancuri Cu Arabi Bancuri Cu Ardeleni Bancuri Cu Aviatori Bancuri Cu Avocati Bancuri Cu Balbaiti Bancuri Cu Bancheri Stiri Despre Vedete Stiri Socante Stiri Diverse Stiri Haioase Stiri Sociale Filmulete Haioase Seriale Si Cd Key-uri Promovare Blog Topul Celor Mai Tari Sms-uri Funny SMS Sms-Uri In engleza Sms-uri Amuzante Sms-uri de dragoste Texte Haioase |jocuri online